Uendelig tragedie: 5 børn fundet dræbt

Foto: Shutterstock

I en lejlighed blev der torsdag eftermiddag gjort et gruopvækkende fund.

I den tyske by Solingen er indbyggerne lige nu dybt rystede, over en ubegribelig tragedie som udspillede sig i går eftermiddags. En 27-årig mor har taget livet af 5 af sine børn. De blev fundet døde i en lejlighed i et boligkompleks, det var børnenes mormor som gjorde det forfærdelige fund. 

Der er tale om tre piger på henholdsvis halvandet, to og tre år, samt to drenge på henholdsvis seks og otte år. Det skriver det tyske medie Bild.

Det er ikke kun beboere i området som er dybt chokerede, også politiet er rystede.

“Det er en dybt chokerende sag. Vi har aldrig set noget lignende her i Bergisch (regionen som byen ligger i, Red.).” Udtaler politikommissær Markus Röhrl til det tyske medie. 

Hvordan børnene er døde er endnu ikke oplyst, da de stadig er ved at blive undersøgt, fortæller politikommissæren videre torsdag.

Talsmand fra politiet, Stefan Weiand udtaler til det tyske medie:

“Vi kan ikke endnu sige noget om motivet, moderen skal først afhøres. Dødsårsagen kan heller ikke siges, da det stadig er ved at blive undersøgt. Vi ved ikke hvordan de døde.”

Ældste søn blev skånet

Angiveligt skulle der gå rygter om at børnene er blevet slået ihjel med piller, men det vil efterforskerne ikke kommentere på.

Efter at have dræbt de fem børn, satte den 27-årige mor kursen mod hovedbanegården i Düsseldorf, hvor hun sprang ud foran et tog. Hun pådrog sig alvorlige kvæstelser, men overlevede og er nu indlagt på hospitalet, hvor hun fortsat endnu ikke er ved bevidsthed.

Hendes førstefødte søn på 11 år blev skånet. Angiveligt skulle hun tidligere på dagen have kørt ham ind til banegården, hvor han tog toget ud til sin mormor, som senere slog alarm til politiet. Drengen var uskadt og det er uvist for politiet om han har overværet de grusomme begivenheder, eller om han var ude af hjemmet inden det fandt sted.

Politiet oplyser at de har haft kontakt til børnenes far, men yderligere vil de ikke oplyse.