2 billeder med 23 dages mellemrum viser Putins udvikling: Stor forskel fra Zelenskyjs

Foto: Shutterstock.com

Der var stor forskel på to billeder taget af ukrainske præsident Zelenskyj fra før og under krigen, men hvordan er det med den russiske præsident Vladimir Putin?

Ruslands præsident, Vladimir Putin, og Ukraines ditto, Volodymyr Zelenskyj, står begge i den situation, at de skal styre deres land gennem en krig. 

Det er dog nok også én af de eneste ting, som de to har til fælles.

Putins land er godt nok i krig, men det er ikke på hjemmebane, og præsidenten kan derfor sidde trygt og godt på sit kontor uden den helt store frygt for, at der sker ham eller hans indbyggere noget. 

Zelenskyj befinder sig derimod midt i kaosset i Ukraine, hvor bomberne falder om ørerne på ham, hans soldater og hans civile befolkning. 

Det er uden tvivl noget, som lægger et stort pres på Zelenskyjs skuldre, hvilket er blevet tydeliggjort på to billeder, som er taget med 41 dages mellemrum. 

Det første billede blev taget dagen før Ruslands invasion af Ukraine, det andet blev taget for få dage siden, da han befandt sig i Bucha, og der er en helt tydelig forskel. 

Se de to billeder ved at trykke her

Her hos Dagens har vi efterfølgende været i gemmerne for at finde billeder af Putin, og det er helt tydeligt, at han ikke har været lige så meget igennem som Zelenskyj.

Foto: Privat

Ovenstående billede er taget d. 24. februar, da Putin talte til verden på dagen, hvor Rusland startede invasionen af Ukraine, og her ser han nogenlunde sund og frisk ud.

Han er samtidig iført jakkesæt.

Foto: Privat

Ovenstående billede er taget 23 dage efter det første billede, da Putin holdte en tale for den russiske befolkning.

Her er den eneste forskel tilsyneladende hans påklædning, som nok bare skyldes, at dette billede er taget, mens præsidenten befandt sig udenfor. 

Det er altså helt tydeligt, at krigen har haft en forskellig indflydelse på de to landes præsidenter.