Rædselsfuld ulykke: Måtte trækkes ud af brændende bil

Shutterstock.com

Natten til tirsdag gennemlevede en 21-årig kvinde et uhyggeligt mareridt - hun kørte galt og bilen brød i brand, mens hun stadig sad i den.

Kort før midnat tirsdag aften, skete der en skrækkelig soloulykke på Fyn. En 21-årig kvinde kørte galt på Slettensvej syd for Otterup, skriver Fyens Stiftstidende på Fyens.dk.

Den 21-årige kvinde mistede sandsynligvis herredømmet over bilen, da hun kørte i høj fart - det resulterede i at hun kørte af vejen, rammer et skilt og ender på en mark. Bilen lander på taget og bryder derefter i brand, det fortæller vagtchef Milan Holck fra Fyns Politi til Fyens.dk.

Der var heldigvis et vidne til ulykken, som kom den unge kvinde til undsætning og fik hende trukket ud af den brændende bil. Det var også det vidne som slog alarm til 112, klokken 23.48.

“Kvinden blev kørt på OUH i kritisk tilstand, men er ifølge den sidste melding vi har fået stabil.” Fortæller Vagtchefen desuden til Fyens.dk. 

Politiet sikrede sig en blodprøve fra kvinden, som skal kan vise om hun har været påvirket da ulykken skete, samt fået en bilinspektør til at undersøge ulykkesstedet - resultatet af disse undersøgelser har politiet endnu ikke modtaget.