Knivstikkeri mandag aften: Politi massivt til stede

Politiet til stede. Foto: Presse-foto.dk

Mandag aften måtte politiet rykke ud til et knivstikkeri, hvor de efterfølgende afspærrede et stort område.

DoDet var i Motala-kvarteret som er beliggende i udkanten af Korsør, at der sent mandag aften var uroligheder, skriver TV2 Øst. 

Ved 23 tiden var politiet massivt til stede i motala-kvarteret. Boligområdet på Motalavej er et alment boligbyggeri, men er på ministeriets liste over “hårde ghettoområder” og har været det siden 1. december 2019. 

Der var i går aftes opstået uro i kvarteret, som efterfølgende førte til knivstik. Det bekræfter Sydsjællands og Lolland-falsters Politi, overfor TV2 Øst. 

“Det er rigtigt, at vi har haft en indsats derude, men derudover har jeg for nuværende ikke yderligere kommentarer,” fortæller Lars Westerweel, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi desuden til TV2 Øst. 

Det er uvist hvem som er blevet ramt af knivstik, og også hvor mange der eventuelt er kommet til skade i forbindelse med episoden. Men vidner har set to ambulancer køre fra stedet.

Som følge af knivstikkeriet blev et stort område derfor afspærret natten til tirsdag, heriblandt store dele af Motalavej og Fasanstien, hvor politiet søgte efter våben med hundepatruljer.

 

Foto: Presse-foto.dk

 

Foto: Presse-foto.dk

 

Foto: Presse-foto.dk