LIGE NU: Politiet afspærrer område ved Amalienborg

Politiet er tirsdag formiddag på stedet. Foto: Presse-fotos.dk

Tirsdag formiddag er politiet blevet kaldt ud til området ved Amalienborg.

En mistænkelig pakke har tirsdag morgen fået politiet til at rykke ud til Amalienborg. Det oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Derfor er et område omkring Amalienborg nu spærret af, grundet det mistænkelige forhold. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det Det Gule Palæ, der har modtaget en mistænkelig pakke.

"Vi undersøger lige nu et mistænkeligt forhold. Vi har i øjeblikket spærret et område på Amaliegade omkring Amalienborg af," lyder det fra pressevagten ved Københavns Politi til bladet. Her tilføjes det også, at der lige nu ikke er yderligere kommentarer.

Foto: Presse-fotos.dk

Er placeret i Det Gule Palæ

Amalienborg er dronningens residens i vintermånederne. Slotsanlægget består af fire palæer, der omkranser en ottekantet plads. Midt på pladsen ses Salys rytterstatue af Frederik 5., som var grundlæggeren af Amalienborg og Frederiksstaden.

Det er blandt andet på Amalienborg at Hendes Majestæt Dronningen og den kongelige familie viser sig på balkonerne i forbindelse med Dronningens fødselsdag, eller andre store begivenheder, som eksempelvis kronprinsparrets bryllup i 2004.

Hoffets Administration er placeret i Det Gule Palæ i Amaliegade, der støder op til Amalienborg Slotsplads. Det fremgår på Kongehusets hjemmeside