Henvender sig til fremmede i skoven: ”Vil du have sex?”

Foto: Shutterstock

Der findes alverdens dating-app og online mødesteder, for folk som enten søger en date eller blot vil finde et engangsknald. Noget tyder på at en mand i Korsør, ikke har hørt om disse muligheder.

En kvinde var i går eftermiddags ude og gå på en skovsti, ved Skovvej i Korsør. På sin vej møder hun en mand, som henvendte sig til hende med et lidt anderledes spørgsmål, fortæller Sydsjælland og Lolland-falsters Politi. 

Manden talte til kvinden på engelsk  og startede uskyldigt ud med at spørge om hun talte engelsk. Og da kvinden svarede at det gjorde hun, kunne man nemt have forestille sig at manden herefter ville have spurgt om hjælp til at finde vej eller andet i den kategori - men mandens forespørgsel viste sig dog at være langt mere offensiv. 

Han spurgte nemlig i stedet kvinden om hun ville have sex med ham, det havde kvinden ikke lyst til, så hun takkede hurtigt nej til tilbuddet og skyndte sig videre. 

Det viser sig at kvinden ikke er den eneste i området, som har været udsat for mandens målrettede forespørgsel, der er tilsyneladende flere kvinder i området som har fået stillet samme spørgsmål af den ukendte mand. 

Manden beskrives som 30-45 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden og med sort kort hår. Manden taler desuden engelsk og var i går iført en hvid t-shirt og sorte bukser.

Politiet vil meget gerne tale med manden, så har man oplysninger i sagen, kontaktes politiet på telefon 114.