Blegt par knaldet i Bilka: Gik benhårdt efter selvbruner

Foto: Shutterstock

I en tid hvor solcentrene er lukkede og der ikke er meget sol at spore udenfor, tyede et ungt par til andre alternativer.

Det er ikke ligefrem den tid på året, hvor solen skinner og man kan berige sig med en gylden kulør efter et par timer udendørs. Samtidig har solcentrene lukket som følge af den nuværende nedlukning af Danmark. Derfor er der ikke mange andre udveje, end at forlige sig med en vinterbleg hud eller anskaffe sig en omgang selvbruner.

Et ungt par fra Vejle valgte den sidste mulighed - det var dog ikke på helt lovlig vis, at de anskaffede sig en selvbruneren. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Søndag aften var parret en taget en tur i Bilka i Vejle, hvor de fik hapset både selvbruner, vitaminpiller, bh’er, dagcreme og makeup. De havde dog bare lige “glemt” at betale for deres varer.

En butiksdetektiv havde dog bemærket parret og de blev derfor stoppet kl.21.49, da de havde passeret kasselinjen med lommerne fulde af ubetalte varer. 

Der var tale om en 17-årig kvinde fra Vonge og en 18-årig mand fra Vejle.

For en anden ung mand kostede et sølle udbytte også dyrt

Manden som er tysker var sidste år i sommerhus på Rømø, hvor han blev smidt ud. Derfor stod han pludselig på gaden, uden penge på lommen og omkring 700 kilometer væk hjemmefra. 

Det resulterede i, at han tog en drastisk beslutning - som han sikkert fortryder i dag. 

Retten i Sønderborg har nemlig netop idømt den 26-årige Mike Doblienski fra Dorsten i Tyskland, et år og seks måneders fængsel for det røveri, som han begik mod en 73-årig mand.

Den 73-årige mand blev væltet omkuld af den 26-årige, i sin lade på Elmegårdsvej på Rømø. Efterfølgende satte den 26-årige sig på ham, mens han tømte hans lommer. Den 73-årige mand blev også sparket i siden, da han forsøgte at komme fri. 

Udbyttet fra mandens lommer var 32 kroner og to papirservietter til næsen - hvoraf det ene ifølge offeret var “godt brugt”. 

Den 26-årige mand er nu blevet idømt halvandet års fængsel.