Straffes med kæmpe bøde efter han "glemte" at købe billet 359 gange

Det koster, hvis man vil med i toget. Foto: DSB

En 22-årig kan se frem til noget af en regning.

En ung mand fra Nørre Alslev kan se frem til noget af en regning for at have kørt sort i toget. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten. Manden har kørt 359 gange uden billet

"Politiet har fået en anmeldelse fra DSB om en mand, der har rejst med toget uden billet," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

"Det er sket på forskellige strækninger i landet, og han er blevet standset uden gyldig billet ikke mindre end 359 gange i løbet af de seneste tre år."

Politiet fortæller desuden, at alene kontroludgifterne beløber sig til knap 270.000 kroner. Der er tale om en 22-årig mand fra Nørre Alslev, og han bliver nu sigtet for tilsnigelse af adgang uden at betale.

Tissede på gaden

Politiet blev mandag klokken 18.00 kaldt til banegården i Næsted, hvor der sad en mand i ventesalen og drak øl og lavede lyde.

Desuden havde han heller ikke mundbind på, og da betjentene bad ham tage et på, afviste han dem. Derfor blev han bortvist fra stedet, men da han kom ud på Banegårdspladsen, kaldte naturen, og han stillede sig op og tissede ved taxaholdepladsen.

Det var en 54-årig mand fra Næstved, som herefter blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 22.05. Efter løsladelsen nåede han til en tankstation i nærheden af politistationen, hvor han råbte op og skabte utryghed. Han blev bortvist fra stedet og sendt i retning af sin bopæl, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.