Bad dem stoppe med at drille pindsvin: Så fik han knust sine tænder

Pinsvin. Foto: Shutterstock.com

Lørdag aften udspillede der sig en meget voldsom episode i Christiangave Park i Hjørring, da to unge mænd bad en gruppe om at stoppe deres forehavende, idet at de var i færd med at genere et pindsvin.

Det var lørdag den 27. Juni omkring klokken 23.45 at den voldsomme hændelse udspillede sig. To unge mænd gik og snakkede sammen, i den østlige del af Christiangave Park, ud mod Korsgade, her kommer de forbi en gruppe på fire, heraf tre drenge og en pige, som tilsyneladende var i færd med at drille et pindsvin. Det var det møde som gik helt galt, det skriver Nordjyllands Politi.

De kammerater opfordrede gruppen til at stoppe deres drillerier mod pindsvinet, og det udviklede sig til en uoverensstemmelse og efterfølgende til en diskussion.

Michael Karstenskov, politikommisær hos Nordjyllands Politi fortæller:

”Uenigheden afstedkom, at en yngre mand fra gruppen på fire personer tildelte de to kammerater slag i ansigtet med både knytnæve og med en flaske.” 

Han tilføjer desuden at den ene af de unge mænd som følge af de tildelte slag, fik knust tre af sine tænder.

 

"Vi ser med stor alvor på sagen"

”Vi ser med stor alvor på denne sag, og vi efterforsker den som grov vold,” understreger politikommissæren, ”derfor vil vi gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger, som kan bidrage til sagens opklaring. Vi hører også gerne fra den formodede gerningsmand selv,” fortæller han.

Den formodede gerningsmand beskrives som: 

A. mand, anden etnisk herkomst end dansk, 16-17 år, 175-180 cm høj, mørkt hår, kraftig af bygning, iført blå jakke, bar sort kasket

De øvrige i gruppen signaliseres som: 

B. Mand, dansk af udseende, høj, lyst hår, iført sort jakke, bar sort kasket

C. Mand, ingen yderligere beskrivelse 

D. Kvinde, udenlandsk af udseende muligvis asiatisk udseende, alderssvarende til de øvrige efterlyste, kraftig af bygning, meget lille, sort hår, iført sort trøje

Mens episoden udspillede sig, kom yderligere fire personer til, men disse forholdt sig dog i baggrunden. 

”Men dem vil vi også gerne i kontakt med. Deres udsagn kan være nødvendig for sagens fulde belysning,” understreger Michael Karstenskov. 

Nordjyllands Politi sidder klar ved telefonerne. Så ring straks 114, hvis du har oplysninger i sagen.