5-årig pige dræbt: Storstilet eftersøgning i gang

Foto: Presse-fotos.dk

En forfærdelig ulykke onsdag eftermiddag kostede en kun 5-årig pige livet. Politiet jagter fortsat bilisten som flygtede fra stedet.

Omkring kl.16 onsdag eftermiddag, kom pigen og hendes mor gående på fortorvet på Peter Bangs Vej på Frederiksberg, København. Her bliver de to ramt af stor sort bil, som kørte ind i dem. Mens moderen slap let, mistede hendes kun 5-årige datter livet. Torsdag morgen jagter politiet fortsat den unge mand, som de formoder sad bag rettet i bilen. 

Der er tale om den 21-årige Helmi Mosa Hameed. B.T. Har torsdag morgen været i kontakt med vagtchef Michael Andersen fra Københavns Politi som fortæller at de endnu ikke har fundet den unge mand, men kraftigt opfordre ham til at melde sig selv. 

Det er denne unge mand, som politiet leder efter:

 

Onsdag aften kunne Kristian Rohdin fra Københavns Politi oplyse til B.T. at mor og datter på tragisk vis havde befundet sig på det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt. Moderen som var i stand til at tale med politiet efterfølgende, var naturligvis dybt rystet.

Politiet har onsdag aften intenst jagtet den 21-årige mand - dog indtil videre uden held. De fortæller desuden, at de er ret overbeviste om, at det er ham som sad bag rettet. 

"Vi er ret overbeviste om, at det er ham, så jeg vil sige: Meld dig nu bare." Siger Kristian Rohdin.

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen kommentarer til, hvorfor de er sikre på at det er ham. De oplyser at der ligger et stykke politiarbejde bag.

"Det er et stykke politiarbejde, der ligger bag. Nærmere ønsker jeg ikke at komme på det." Siger Kristian Rohdin.

Ved du, hvor Helmi Mossa Hameed opholder sig, eller har du oplysninger, der kan hjælpe politiet, så kontakt Københavns Politi på telefon 114.

 

Mindeplads for den 5-årige pige på stedet. Foto: Presse-fotos.dk

 

Afspærring på stedet. Foto: Presse-fotos.dk

 

Politiet som leder efter Helmi Mossa Hameed. Foto: Presse-fotos.dk