Vildt drama ved Netto: Nu er "offeret" også meldt til politiet

Foto: Rigspolitiet

I første omgang blev hun beskrevet som offeret, men nu er en 45-årig kvinde selv meldt til politiet.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi beskriver i døgnrapporten onsdag et større drama, der udspillede sig mellem en parkeringsvagt og en kunde ved en Netto-butik. Det skete allerede søndag eftermiddag, men sidenhen er politiet kommet i besiddelse af nye oplysninger. 

I første omgang hed det sig nemlig, at det var parkeringsvagten, der havde slået kvinden. Derfor efterlyste Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i første omgang ham. 

Mandag tog sagen dog endnu en drejning. Her kontaktede den efterlyste parkeringsvagt nemlig politiet og fortalte, at det i virkeligheden var kvinden, der havde slået ham. Ifølge vagtens forklaring, slog kvinden ham fire fem gang på armen, inden hun skubbede til ham. 

Det hele foregik på parkeringspladsen foran Netto på Højengen i Kokkedal. 

Ord mod ord

I døgnrapporten mandag kunne Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi dog fortælle den stik modsatte historie. Her skrev politiet: 

"Søndag eftermiddag klokken 13.41 fik politiet en anmeldelse om, at en 45-årig kvinde fra Kokkedal var blevet skubbet og slået på armen af en parkeringsvagt" 

"Episoden fandt i følge anmeldelsen sted, da kvinden og vagten kom op at diskutere, hvor længe kvinden havde været væk fra sin bil i forbindelse med udstedelse af en parkeringsafgift klokken 11.00 ved Netto på Højengen."

Derudover efterlyste politiet parkeringsvagten, som de nu har været i kontakt med. Hvad der i virkeligheden foregik foran Netto-butikken skal Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi nu finde ud af.