Mere end almindeligt glad for dyr: Nu har han meldt sig selv

Foto: Shutterstock

Sagen begyndte at rulle, da manden meldte sig selv til politiet.

En vild og dramatisk sag er komme frem i Sverige, efter at en travkusk har henvendt sig til politiet.

Sagen startede da travkusken meldte sig selv til politiet, efter at han var blevet afpresset af to mænd. Til politiet kunne kusken fortælle, at han gentagne gange har haft sex med heste og hunde. Det skriver Värmlandsposten.

Angiveligt skulle flere af de bizarre episoder være blevet filmet, og det er disse videoer kusken efter sigende disse optagelser, som de to mænd har afpresset manden med. 

Ville have ham til at stoppe

Ifølge Kusken, skulle de to mænd have henvendt sig til ham og truet med at sende videoerne til hans familie, venner og chef, hvis ikke han betalte 130.000 svenske kroner. Et beløb der senere ændrede sig til 300.000.

Ifølge mændene, var intentionen dog aldrig at tjene penge, men derimod at skræmme travkusken til at stoppe

” Jeg ville give ham en forskrækkelse. Det var godt, hvis det var lykkedes. Når han kom med pengene, så ville jeg give ham dem igen og derefter forklare ham, at han ikke skulle gøre sådan noget igen. Skulle jeg have tjent penge på det her, så havde jeg solgt filmene til Aftonbladet,” siger den ene af mændene til det svenske medie.

Det tyder dog på, at sagen ender værst for de to afpressere. De er nemlig nu sigtet for grov afpresning.

Det er slut

Travkusken der er bevidst om at hans karriere er slut, har fuldt ud erkendt at han har brudt dyreværnsloven, og han er derfor dømt til at skulle betale dagbøder.

Derudover har svensk travsport reageret på sagen med udelukkelse af travkusken. ” Vi har besluttet, at han ikke kan køre løb, mens sagen bliver udredt. Men stemmer det, som står i medierne, så er det uhørt alvorligt og et brud på dyreværnsloven,” lyder meldingen.