Glasskår gemt i sandkasse på legeplads - 3-årig pige skadet

Dette er ikke den omtalte legeplads - blot et genrefoto. Foto: Shutterstock.com

En ellers hyggelig tur på legepladsen, blev til alt andet, da den lille pige trådte på en knust flaske som omhyggeligt var gemt i sandkassen.

Det er desværre ikke første gang, at der findes glasskår, som bevidst er gemt på legepladser. I Malmø er det faktisk sket hele seks gange i år, det skriver Sydsvenskan.

Den lille pige var dog den første som kom til skade, på grund af glasskårene. Hun legede i en sandkasse, hvor der var gemt en flaske som var knust. Ifølge talsmand for Malmø Politi Nils Norling, var flasken anbragt i sandkassen på sådan en måde, at det var tydeligt at hensigten var at nogle skulle træde på den.

Det var lørdag aften at den lille pige kom til skade, på en af Malmøs mest populære legepladser. 

Svensk politi mener at de leder efter den samme gerningsmand som ved de øvrige tilfælde, den teori begrunder de blandt andet med, at der har været flere lignende tilfælde i år.

Der er flere gange fundet glasskår i sand, på flere områder i Malmø - der er også tidligere fundet glasskår i en beach-volley bane. 

Har allerede kostet flere hundrede tusinder

De mange tilfælde førte til at Malmø Kommune tidligere på året, tjekkede alle legepladser for glasskår. 

Efter en hændelse med gemte glasskår, kan det være nødvendigt at udskifte hele legepladsen for at sikre sig at der ikke ligger flere glemte glasskår. En udskiftning der allerede har kostet flere hundrede tusinde kroner. 

Politiet har dog desværre ikke været i stand til at anholde nogle mistænkte i sagen, men de har en besked direkte til gerningsmanden/gerningsmændene:

“Vi ved at du, en eller flere gange de sidste seks måneder, har forsøgt at skade børn på denne måde. Føler du dig stolt nu, når du har formået at skade en lille tre-årig pige?” Henvender Nils Norling direkte til vedkommende.

Han fortæller også at det kan være svært for dem at finde frem til gerningsmanden og sigte vedkommende, da der på nuværende tidspunkt ikke er nok oplysninger til at indlede en egentlig undersøgelse.

Efter hændelsen i fredags sendte politiet en entreprenør ud til legepladsen for at sikre denne for glasskår - og der blev ikke fundet flere.

Det vides ikke hvilket omfang den lille pige kom til skade, efter mødet med glasskårene.