Vinduespudser prøver med humor: Må stikke af efter dødstrusler

Vinduespudseren tog flugten, da der blev kylet en basketball efter ham. Foto: Shutterstock

Selvom det er svært at undgå at spilde, når man pudser vinduer, så førte den uskyldige fejltagelse til at en 63-årig blev truet på livet.

En 63-årig vinduespudser tog onsdag på arbejde i Brabrand, hvor han på Sigridsvej skulle pudse vinduer på en bygning med flere lejligheder. Mens han lidt efter kl. 9.00 var i gang med at pudse vinduer i stueetagen, kom han til at spilde vand ned gennem et åbent vindue på en aflukket altan.

Det fik den kvindelige beboer i lejligheden til at komme ud og skælde vinduespudseren ud. Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten, da en patrulje fra politiet måtte rykke ud til Brabrand, da konflikten blev optrappet. 

Dødstrusler 

Han forsøgte at afvæbne situationen med en humoristisk bemærkning, men det gjorde kvinden endnu mere vred, og hun tilkaldte nu sin 35-årige mand. Manden var meget sur og kastede en basketball efter vinduespudseren, der dog ikke blev ramt. 

Den 63-årige løb nu ned mod sin bil, og ifølge vinduespudserens forklaring løb den 35-årige mand efter ham, mens han råbte flere trusler efter ham. Det lykkedes vinduespudseren at flygte og tilkalde politiet, der kort efter kom frem. 

Betjentene fik fat i den 35-årige mand, som forklarede, at han var sur over, at vinduespudseren ikke ville sige undskyld, men han nægtede at have truet ham på nogen måde. Det endte dog med, at den 35-årige blev anholdt og sigtet for trusler på livet, fortæller Østjyllands Politi.