Tilbyder 13-årig hash og kokain

Foto: Shutterstock

Politiet måtte slå til

En 13-årig pige fik for nyligt et uhyggeligt tilbudt via Facebook. En noget ældre mand tilbød hende divers ulovlige stoffer samt kontanter i bytte for sex. Nu er en 38-årig mand fra Vordingborg blevet afhørt i sagen. 

Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten torsdag. 

"Politiets efterforskning førte onsdag frem til, at en 38-årig mand fra Vordingborg blev sigtet for overtrædelse af straffelovens § 222, der handler om sex med børn under 15 år, skriver politiet, inden de uddyber fremgangsmåden i det tilbud, som den 13-årige pige modtog. 

"Via Messenger har den sigtede tilbudt en kun 13-årig pige penge, hash og kokain for sex."

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fortæller desuden, at den 38-årige blev afhørt på politistationen i Næstved. Det understreges dog, at han nægter sig skyldig.

Toppes inden indkøbsturen

I Nakskov måtte politiet derimod sende en patrulje af sted, fordi der udbrød slagsmål uden for dagligvarebutik. To mænd kom i klammeri på parkeringspladsen.

"En ansat i en dagligvarebutik på Vejlegadebro i Nakskov anmeldte klokken 13.59 et slagsmål, der var i gang på parkeringspladsen uden for butikken," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

"En 58-årig mand tog fat i skulderen på en 21-årig mand, der til gengæld gav den 58-årige to slag i ansigtet for at få ham til at give slip. Den 58-årige er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelse," oplyser politiet desuden.