Børn piner geder med sten: Fædre truer ansatte efter bøn

Foto: Shutterstock

Da de bad børnene om at stoppe, så blev fædrene meget vrede. Det gik udover personalet på besøgsbondegården.

Mandag blev 4H-gården i Skälby i Svergie skueplads for en grim hændelse. Nogle af de familier, der mandag slog turen forbi besøgsbondegårende, var støjende og mishandlede de geder, der bor på gården. Det fortæller Barometern.

Blandt andet siges børn at have kastet sten mod gederne, og da personalet fortalte dem, blev deres fædre så truende, at de måtte tilkalde politiet. De ansattes bøn faldt nemlig for døve øren.

"Vores formand blev, så hun kunne holde øje med, hvad der skete, og da hun bad børnene om at stoppe, truede deres fædre hende," siger Tina Burvall, der er gårdchef på stedet, inden hun fortsætter:

"Vi måtte derefter ringe til politiet."

Tilkalder politiet

Politi ankom til stedet, og tog straks fat i familierne, der efterfølgende forlod gården. 

Ifølge Burvall er de fleste mennesker, der besøger 4H-gården, dyreelskere, som ønsker at beskytte dyrene bedst muligt. Samtidig er den slags angreb, som gården var vidne til  mandag "et tilbagevendende problem, som vi skal finde løsninger på".

"Det ville være trist, hvis nogen få ødelægger muligheden for at have større dyr som geder, får, heste og svin på gården. De er dyr, som vi ikke mener skal tilbringe det meste af dagen i en kasse elller bur, bare for ikke at risikere at de blive stresset hele natten ," udtaler Bjurvall til Barometern