Afvist af datter: Hævner sig på familiens dyr

Foto: Shutterstock

Tre unge mænd blev vrede over, at de ikke måtte komme ind til en fest

I Næstved fik en afvisning af tre unge mænd store konsekvenser for husets dyr. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

Lørdag aften skulle ellers have været et sjovt minde, hvor en datter holdt fest, da hendes forældre var på ferie. Aftenen fik dog en meget dramatisk udgang, der startede med en afvisning i døren. 

"Imens forældrene var på ferie holdt deres datter fest i familiens hus på Bøgevænget. Tre unge mænd forsøgte at komme ind til festen, men blev afvist," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.  

Det blev dog ikke slutningen på aftenen for de unge mænd. De besluttede sig nemlig for at tage hævn, derfor vendte de tilbage til huset senere på aftenen. 

"Da festen var slut dukkede de tre op i gen og hældte to 25-kilo sække med salt ud i en havedam med kostbare Koi-karper."

Politiet fortæller, at hændelse førte til, at en 15- og 17-årig  ung mand er sigtet for hærværk, mens den tredje formodede gerningsmand er under den kriminelle lavalder.

Truer med afføring

En patrulje fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fik i den grad at vide, hvad en 48-årig mente om dem og deres arbejde. Det skete i weekenden, hvor manden var røget i klammeri med sin ekskæreste.

"En kvinde henvendte sig til politiet og fortalte at en 38-årig kvinde havde søgt ly hos hende efter et større skænderi med kvindens ekskæreste. Kvinden var blevet udsat for vold af manden – en 48-årig mand fra Næstved. Da patruljen ankom til stedet var ekskæresten stadig i kvindens lejlighed," fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

"Han ville ikke lukke op, men lod sig overtale og så blev han anholdt sigtet for vold."

Inden optrinntet havde manden fået lidt indenbords, viste det sig. 

"Manden var stærkt påvirket og undervejs til politigården truede han med at slå betjentene ihjel, kaldte patruljen for pansersvin og truede med at kaste sin afføring i hovedet på betjentene, når han blev sat i detentionen. Den 48-årige blev derfor også sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemænd," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.