Tager mod 'venligt' tilbud: Nu er bilen væk

Foto: Shutterstock

Det lød ellers så godt, men sandheden var desværre en anden

En person fik søndag stjålet sin bil ved en vaskehal på Niels Bohrs Allé i Odense. Det fortæller Fyns Politi i døgnrapporten mandag. Det var et tilbud, der viste sig at være for godt til at være sandt, der endte med at koste bilnøglerne. 

"I forbindelse med anmelder/forurettet kørte sin personbil, sølvgrå Hyundai Matrik ind i vaskehallen tilbød en ung mand og parkere bilen korrekt, skriver politiet. Der var dog ikke kun gode intentioner bag tilbuddet, skulle det vise sig. 

"Dette tilbud tog anmelder/forurettede imod, hvorefter gerningsmanden forlod stedet i anmelder/forurettedes bil."

Det oplyses desuden, at bilen har registreringsnummer BF57897. Kontakt Fyns Politi på telefon 114, hvis du har oplysninger om, hvor bilen befnider sig. 

Render ind i cykeltyven

Lørdag opdagede en mand i Odense, at hans cykel var stjålet. Der gik dog ikke lang tid, inden han så cyklen igen. Nu er det dog endt som en politisag, fortæller politiet på Fyn videre i døgnrapporten mandag. 

"Anmelder/forurettede opdagede ca. kl. 2300, at hans cykel var stjålet fra hans arbejdsplads," skriver Fyns Politi - og fortsætte 

"Da anmelder/forurettede kom til Odense Banegård så han sagens person, der kom cyklende på anmelder/forurettedes cykel."

De to personer har dog vidt forskellige udlægninger af forløbet. Personen, der kom cyklende, mener nemlig, at cyklen er hans. Den skulle - ifølge personens forklaring - være købt ærligt og redeligt. 

"Sagens person påstod, at cyklen var hans og købt via Den Blå Avis"