19-årig knivdræbt: Nu beder politiet om hjælp

Foto: Shutterstock

Ordensmagten efterlyser nu vidner

Natten til lørdag den 29. maj 2021 blev en ung mand på 19 år fundet knivdræbt i Vejle. Søndag blev en mistænkt 18-årig ung mand fremstillet for lukkede døre og fængslet i grundlovsforhør for drabet.

I forbindelse med den fortsatte intensive efterforskning af drabet efterlyser Sydøstjyllands Politi eventuelle yderligere vidner. I øvrigt bliver endnu en anholdt i relation til sagen fremstillet i grundlovsforhør i dag, oplyser politiet.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en efterlysning, som de håber kan bringe ordensmagten i forbindelse med nogen, der har set noget. 

"Det er særligt vidner, der har været til stede og kan have set noget i området omkring Volmers Plads, Nørretorv og Kalkbrænderivej i Vejle i tidsrummet fra fredag den 28. maj kl. ca. 23.30 til lørdag den 29. maj kl.  ca. 01.30, der efterlyses," skriver Sydøstjyllands Politi - og fortsætter:

"Var du i området i det nævnte tidsrum, så ring til Sydøstjyllands Politi via 114, så skal vi nok vurdere, om du har oplysninger, som er relevante. Alle henvendelser kan være relevante og værdifulde for efterforskningen."

Det understreges, at personer, der allerede har været til afhøring hos politiet eller truffet aftale om afhøring, ikke behøver kontakte politiet igen, med mindre de har nye oplysninger. 

Efterforskningen af drabet på den 19-årige unge mand i Vejle fortsætter med henblik på at afdække yderligere om hændelsen og om muligt involverede, herunder bl.a. motivet til drabet. 

Endnu en anholdelse

I relation til sagen bliver en 18-årig mand fra Vejle i dag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding kl. 12.30, hvor han også sigtes for frihedsberøvelse af den 18-årige mand, som er mistænkt for at have begået drabet på den 19-årige mand.

Frihedsberøvelsen skete lørdag den 29. maj i Vejle. Den 18-årige meldte sig selv i går omkring 15.40 til Sydøstjyllands Politi i Vejle. En 21-årig mand er allerede blevet sigtet og varetægtsfængslet for at have deltaget i frihedsberøvelsen.

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre i dagens grundlovsforhør.

Af hensyn til den efterforskning, der fortsat er i gang, kan Sydøstjyllands Politi ikke endnu dele yderligere oplysninger med offentligheden. Det er dog fortsat politiets opfattelse, at der ikke er grund til at den almindelige borger i Vejle skal være utryg som følge af hændelsen, understreges det.