TRAGISK: Slemt forbrændt kat fundet nær bålplads

Foto: Shutterstock

Katten var død, da den blev fundet, men omstændighederne får politiet til at efterforske videre.

Mandag fortæller Østjyllands Politi, at man søger vidner, der kan hjælpe politiet med at komme til bunds i en grusom sag. Lørdag formiddag blev en død kat med brandskader fundet ikke langt fra en bålplads. Nu beder betjentene om hjælp til at komme videre med sagen. De håber at nogen borgere har set noget i området, som kan pege dem i retning af næste skridt i efterforskningen af kattens tragiske død. 

Østjyllands Politi fortæller, at en kvinde lørdag kl. 9.15  ringede til politiet og fortalte, at der ved en fritidsordning på Grydhøjvej i Aarhus N lå en død kat, som formentligt var brændt ihjel.

Ikke langt fra bålplads

En patrulje kørte til stedet og fandt katten, som lå død på græsset med tydelige brandskader – den præcise dødsårsag var dog ikke mulig at fastslå.  Lidt derfra var en bålplads, som nogen sandsynligvis har benyttet omkring fredag aften. Betjentene sikrede spor på stedet, og katten blev afhentet af Falck. 

Østjyllands Politi efterforsker sagen nærmere og hører gerne fra vidner, som har information, der kan lede på sporet af, hvad der er sket med katten. Ved du noget? Så kontakt straks Østjyllands Politi. Betjentene sidder klar på telefon 114.