Hundeejere advares nu: Mango havde nær mistet livet

Det var tæt på at gå helt galt, da Mango og hans ejer var ude og gå tur. Foto: Privatfoto

Det var tæt på at gå helt galt, da Mango på syv måneder var ude og gå en tur sammen med sin ejer.

Mandag kommer hundeejeren Mikkel Sonne Clifforth med en advarsel til andre hundeejere i Danmark. Det skyldes en chokerende hændelse søndag aften, hvor den 21-årige gik tur med sin hund Mango. 

Parret gik tur ved Monrads Plads i Valby, fortæller B.T.. Her går de ofte. Pludseligt fik Mango færten af noget og satte af sted. Mikkel Sonne opdagede kort efter, at hun havde fået øje på en bunke toastbrød. Det er - desværre, fristes man til at  sige - ikke førte gang, at det er skete, fortæller den 21-årige hundeejer. Det er faktisk fjerde gang. Derfor var han forberedt på den ubehagelige hændelse, men føler sig nu kaldet til at advare andre dyreejere, der potentielt kan blive udsat for noget lignende. 

Det var nemlig ikke kun en bunke toastbrød, der var lagt på jorden. 

Kunne være gået helt galt

Da Mikkel Sonne Clifforth kom over og kiggede bunken af tostbrød igennem,opdagede han hurtigt, at der var stoppet afbrækkede knivblade - formentlig fra en hobbykniv - ind i brødet. Det har han set op til fire gange i området, derfor var han meget opmærksom, så der ikke sker syv måneder gamle Mango noget. 

"Vi har set billeder af en hund, der fik skåret munden op. Det blev lagt ud på vores ejerforeningens hjemmeside, derfor har vi været ekstra opmærksomme på det," udtaler Mikkel Sonne Clifforth, inden han tilføjer: 

"Brødet har ligesom glimtet lidt. Jeg tænker, de har taget barberblade, banket dem i stykker og proppet ind."

Den 21-årige hundeejer fortælller desuden, at han har meldt hændelsen til politiet, ligesom lederen af lokalpolitiet bekræfter, at der er indsamlet bevismateriale, som politiet nu undersøger nærmere.