Hjælpsom pige forulempet: Mand lokker 15-årig med

Foto: Shutterstock

Nu efterlyses en mand, der i går lokkede en 15-årig pige med sig.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser mandag en mand, der fik lokket en 15-årig pige med sig. 

Klokken 20.59 søndag anmeldte pårørende til en 15-årig pige fra Kalundborg, at hun i tidsrummet kl. ca. 19.50-20.00 var blevet forulempet af en fremmed mand, der havde spurgt hende om hjælp til nogle problemer med en cykel.

Den 15-årige befandt sig ved en bænk ved Kalundborg station, men fulgte med manden til et område syd for jernbanesporene, hvor cyklen ifølge manden skulle befinde sig.

Her havde den fremmede mand pludselig lagt sine hænder på pigens krop måske i et forsøg på at afklæde hende. Det lykkedes dog ikke, idet den 15-årige havde skreget op, hvorefter manden stak af til fods i østlig retning og forsvandt hurtigt i området.

Klædt i mørkt tøj og hadsker

Nu efterlyses manden. I den forbindelse har politiet udsendt et signalement. 

Den fremmede mand blev beskrevet som:

  • Mand
  • Dansk af udseende
  • 40-50 år
  • 185-195 cm høj
  • Kropsbygning: Almindelig
  • Hudfarve: Hvid
  • Yderligere kendetegn: Kortklippet fuldskæg
  • Talte: Dansk
  • Iført: Mørk joggingtrøje med striber, der var mørkere end trøjen, muligvis Adidas, mørke joggingbukser, sort strikhue og sorte arbejdshandsker.

Pigen blev efterfølgende afhentet af sine pårørende, som så senere på aftenen anmeldte forholdet. Politiet kunne konstatere, at pigen ikke havde lidt fysisk overlast, men var naturligt chokeret over oplevelsen. Endvidere undersøgte politiet området syd for jernbanesporene for eventulle spor, der kunne føre til identifikation af den mistænkte mand, som i øvrigt ikke blev fundet ved eftersøgning i Kalundborg by.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har opholdt sig i området ved Kalundborg station i tidsrummet kl. ca. 19.50-20.00, og som kan have set den mistænkte i området, eller som kan have hørt pigen skrige op. Ifølge vidneforklaringer befandt sig et par – en mand og kvinde i alderen 20-25 år – på en bænk ved kiosken, ligesom en taxa holdt afventende ved togstationen.

Politiet vil derfor også gerne i kontakt med parret og den pågældende taxachauffør for at få deres vidneforklaringer til sagen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.