Hest måtte aflives efter mishandling: Nu efterlyses Flaskemanden

Foto: Shutterstock

Politiet har udsendt et billede af mand, der muligvis står bag mishandlingen af en hest i sidste uge.

En uidentificeret mand fremgår af videoovervågningen ved Holbæk Rideklub, hvor en hest i sidste uge blev udsat for mishandling. Politiet ønsker nu hjælp til identifikation af manden. Det fortæller politiet onsdag eftermiddag, hvor de har udsendt et billede af manden, der mistænkes for at have noget at gøre med det grimme overfald på hesten. 

Selve overfaldet kan du læse mere om her: 

Mishandlingen fandt sted hos Holbæk Rideklub på Ladegårdsalleen i 4300 Holbæk mellem torsdag den 10. september om aftenen og fredag morgen den 11. september i sidste uge, hvor sagen blev anmeldt til politiet. Rideklubben havde inden anmeldelsen tilkaldt en dyrlæge, der konstaterede, at hesten havde så alvorlige skader, at den måtte aflives.

Ved du, hvem dette er? Foto: 

Ingen naturlig forklaring

Hesten er efterfølgende blevet obduceret på Patologisk afdeling ved Københavns Universitet. Den foreløbige undersøgelse viste ingen naturlig forklaring på de skader, som hesten var blevet påført. 

Politiet har under efterforskningen gennemset videoovervågningen fra rideklubbens område, hvor en uidentificeret mand ses ankomme torsdag aften kl. ca. 22.48. Han formodes at have opholdt sig i rideklubbens bygninger frem til kl. ca. 01.49, hvor han ifølge videoovervågningen forlader området med en jakke over højre underarm og en flaskelignende genstand i venstre hånd.

Ud fra videoovervågningen kan den uidentificerede mand beskrives som 25-30 år, spinkel af bygning, kort hår, iført mørk jakke, herunder kortærmet bluse/skjorte, lange bukser og mørke sko. Politiet ønsker nu offentlighedens hjælp til at få manden identificeret, så han kan afhøres om sin færden på området.

Oplysninger om manden eller tip i øvrigt bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politiet på tlf. 114.