Endnu et vaccinationscenter udsat for hærværk: "Corona er løgn"

Foto: Shutterstock

Natten til onsdag blev flere skilte overmalet med grøn spraymaling.

Politiet søger nu vidner til hærværk, der er blevet begået mod flere info-skilte i Rødekro. Det fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi onsdag i en efterlysning. 

Hærværket er begået mod flere info-skilte, der henviser til COVID-19 Vaccinecentret og COVID-19 Testcentret byen, fortæller politiet. 

Samtidig understreges det, at ordensmagten anser hærværket for at være en alvorlig sag.

"Syd- og Sønderjyllands politi ser alvorligt på- og efterforsker en sag om hærværk i Rødekro," skriver Syd- og Sønderjyllands Politi, inden de tilføjer:

"Politiet anmoder om, at vidner, der har gjort observationer, eller som har kendskab til gerningsmændene, kontakter politiet med oplysninger."

"Corona er løgn"

Politiet modtog i nat kl. 01.00 anmeldelse om hærværk begået mod flere info-skilte, der henviser til enten COVID-19 Vaccinationscenter, Brunde Vest 17 i Rødekro eller COVID-19 Testcenter, Skånevej 5 i Rødekro. 

Skiltene er overmalet med grøn spraymaling med bl.a. påskriften ”Fuck WHO”, ”Fuck WHO fascister” og ”Corona er løgn”. 

De overmalede skilte er placeret ved Bodumvej, Voldbrovej, Brunde Vest, Brunde Øst, Ringvej, samt Skånevej, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. 

Hærværket er formentlig begået i løbet af aftenen i går, den 30. marts. 

Vidner, der har set nogen begå hærværket eller som i øvrigt har oplysninger i sagen, kan kontakte Politiets Servicecenter på telefon 114.