Voldsomt knivoverfald: Mand dræbt

Gerningsstedet. Foto: Presse-foto.dk

Tirsdag blev en mand i 50’erne stukket ned på åben gade, vidne fortæller at “det styrtede ud med blod”.

En kvinde var tirsdag øjenvidne til et voldsomt knivoverfald, som kostede en midaldrende mand livet, skriver Ekstra Bladet. Hun så en mand, skubbe en forhutlet så han vælter og herefter satte overfaldsmanden sig overskrævs på ham og begyndte at stikke ham med en kniv. 

Kvinden kunne ikke se kniven, men kunne se at manden knugede noget mellem hænderne og at “det ikke bare kunne være hans hænder, med alt det blod der kom.” Kvinden fortæller også at det så ud som om manden “jagede” noget ned i overkroppen på manden under ham. 

Pludselig dukkede en fyr op under overfaldet, som øjensynligt kendte gerningsmanden - som bad ham stoppede. Gerningsmanden stoppede derfor sit forehavende og løb ind i en opgang. 

Herefter gik det stærkt, og flere vidner kom til for at hjælpe den sårede mand. Det kvindelige øjenvidne nåede at se “at det styrtede ud med blod, mod hans ben”. 

 

 

Politiet og ambulance ankom hurtigt til stedet, hvor den sårede mand blev bragt til hospitalet og området omkring gerningsstedet blev gennemsøgt af hundepatruljer. 

Tre mænd på 27, 43 og 28 år blev anholdt i sagen. Mændene blev anholdt på forskellige steder i Holbæk, kort efter overfaldet. 

Den midaldrende mand afgik ved døden tirsdag kl.15.07, efter de store skader han fik under knivoverfaldet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har den ene af de anholdte siddet i fængsel i forbindelse med en voldssag, og har bevæget sig i rocker miljøets yderkanter. Men Midt- og Vestsjællands Politi vurderer ikke at overfaldet er rocker- eller banderelateret, men derimod at det er et internt opgør mellem nogle som kender hinanden fra lokalområdet.