Voldsom ulykke: En person i kritisk tilstand

Arkivfoto: Shutterstock

Et alvorligt uheld tirsdag eftermiddag, var skyld i, at en 34-årig mand måtte flyves afsted til sygehuset med lægehelikopter.

Klokken 14.24 skete der en grim ulykke på Mellemstrupvej i Grenaa, da en knallertkører formentlig overså en ubetinget vigepligt. Den 34-årige knallertkører blev ramt af en bil, hvorefter han blev slynget af knallerten. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

I forbindelse med uheldet gik der ild i knallerten og vidner ilede til, hvor de hjalp med at slukke branden med en pulverslukker. 

Alvorligt kvæstet

Politi og redningsmandskab blev også tilkaldt. Den 27-årige mand som kørte bilen, meldes ikke tilskadekommen, men den 34-årige mand på knallerten pådrog sig alvorlige hovedskader i forbindelse med ulykken. Han blev derfor straks fløjet til Aarhus Universitetshospital med lægehelikopter, hvor han nu fortsat er indlagt i kritisk tilstand. 

Politiets foreløbige undersøgelser tyder på, at ulykken skete, da den 34-årige kom kørende fra cykelstien på Dolmervænget, hvor han kørte frem for ubetinget vigepligt.