Voldsom ulykke: 12-årig chauffør kører galt i bil

Foto: Shutterstock

Den 12-årige drengs kammerat, som også befandt sig i bilen, måtte hastes afsted med lægehelikopter.

Tirsdag eftermiddag skete der en voldsom ulykke, da to drenge på kun 12 og 17 år, selv kørte afsted i en bil på Rømø. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Det var den 12-årige tyske dreng og den 17-årige kammerat, var på tur ved Lakolk Strand på Rømø, sammen med den 12-årige drengs forældre. 

De to drenge blev i bilen, da forældrene til den 12-årige ville gå en tur på stranden. De to drenge fik lov til at beholde nøglerne til bilen, så de kunne lytte til musik. Af uvisse årsager besluttede drengene sig for at ville køre en tur i bilen og det var her det gik grueligt galt. 

Bliver slynget ud af bilen

Vagtchef Ole Aamann fra Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller til TV 2, at de observerede bilen komme kørende i høj fart. 

Med den 12-årige bag rettet, kørte de to drenge hurtigt gennem det løse sand på stranden - og dert var her ulykken indtræf. Pludselig ruller bilen rundt og den 17-årige dreng bliver i den forbindelse slynget ud af bilen. Han måtte efterfølgende hastes til Odense Universitetshospital med en redningshelikopter, mens den 12-årige chauffør slap uskadt fra uheldet. 

Politiet kan ikke oplyse nærmere om den 17-åriges tilstand efter uheldet, men de kan oplyse at den 12-årige dreng ikke kan straffes, da han er under den kriminelle lavalder.