Vidne ser chokeret til: Unge laver "sjov" med levende dyr

Foto: Shutterstock

En flok af unge mennesker kastede fyrværkeri efter dyrene.

Fyns Politi måtte i weekenden rykke ud til en hændelse, hvor en anmelder blev vidne til, hvordan en gruppe unge mennesker generede nogle dyr, der var lukket inde i en fold. De prøvede at slippe af sted, men anmelderen fulgte efter, fortæller Fyns Politi. 

Hændelsen fandt sted søndag aften ved Tommerup og Odensevej i den fynske by Assens. Omkring klokken 21:41 blev politiet ringet op af anmelderen, der kunne oplyste, at nogle unge mennesker havde kastet fyrværkeri ind i en dyrefold, hvor der opholdt sig flere levende dyr.

Flokken af unge ville efterfølgende stikke af fra stedet. De satte sig ind i en bil og kørt af sted. Det ville vidnet til optrinnet dog ikke lade dem slippe af sted med. 

Anmelder var kørt efter gerningsmændene, der kørte fra stedet i en personbil. Køretøjet blev fundet og i bagagerum var der en papkasse med flere kanonslag, oplyser Fyns Politi. 

Læs også

Kvinde overfaldes i egen lejlighed: "Jeg smider dig ud over altanen, hvis.."

Truer med at skyde sin læge

Et andet sted i landet måtte politiet også træde i karakter, det fortæller Østjyllands Politi. 

De anholdt søndag kl. 16.25 en 67-årig mand på hans adresse i Aarhus-forstaden Risskov efter en anmeldelse om, at han havde ringet til en læge, som han tidligere havde været patient hos, og truet med at skyde ham.

Hjemme på den 67-åriges adresse fandt betjentene en ulovlig kniv og et luftgevær, som blev beslaglagt.

Den 67-årige var voldsomt opfarende og truede patruljen, og han blev sigtet for besiddelsen af de ulovlige våben, for trusler på livet og for trusler mod betjentene. 

Læs også

Gavmilde dronning Margrethe: Forærer fire millioner kroner væk