Vidne ser chokeret til: Unge laver "sjov" med levende dyr

Foto: Shutterstock

En flok af unge mennesker kastede fyrværkeri efter dyrene.

Fyns Politi måtte i weekenden rykke ud til en hændelse, hvor en anmelder blev vidne til, hvordan en gruppe unge mennesker generede nogle dyr, der var lukket inde i en fold. De prøvede at slippe af sted, men anmelderen fulgte efter, fortæller Fyns Politi. 

Hændelsen fandt sted søndag aften ved Tommerup og Odensevej i den fynske by Assens. Omkring klokken 21:41 blev politiet ringet op af anmelderen, der kunne oplyste, at nogle unge mennesker havde kastet fyrværkeri ind i en dyrefold, hvor der opholdt sig flere levende dyr.

Flokken af unge ville efterfølgende stikke af fra stedet. De satte sig ind i en bil og kørt af sted. Det ville vidnet til optrinnet dog ikke lade dem slippe af sted med. 

Anmelder var kørt efter gerningsmændene, der kørte fra stedet i en personbil. Køretøjet blev fundet og i bagagerum var der en papkasse med flere kanonslag, oplyser Fyns Politi. 

Truer med at skyde sin læge

Et andet sted i landet måtte politiet også træde i karakter, det fortæller Østjyllands Politi. 

De anholdt søndag kl. 16.25 en 67-årig mand på hans adresse i Aarhus-forstaden Risskov efter en anmeldelse om, at han havde ringet til en læge, som han tidligere havde været patient hos, og truet med at skyde ham.

Hjemme på den 67-åriges adresse fandt betjentene en ulovlig kniv og et luftgevær, som blev beslaglagt.

Den 67-årige var voldsomt opfarende og truede patruljen, og han blev sigtet for besiddelsen af de ulovlige våben, for trusler på livet og for trusler mod betjentene.