Kvinde overfaldes i egen lejlighed: "Jeg smider dig ud over altanen, hvis.."

Foto: Shutterstock

En 32-årig kvinde blev overfaldet i sin egen lejlighed.

Østjyllands Politi fortæller i døgnrapporten mandag, at en 50-årig mand i dag fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for søndag at have overfaldet og truet en 32-årig kvinde i hendes lejlighed i Randers NØ, oplyser politikredsen.  

De fortæller desuden, at den 50-årige er en bekendt til kvindens underbo, som hun har haft nogle uoverensstemmelser med. 

Ifølge sigtelsen bankede den 50-årige mand på kvindens dør lidt over middag, og da hun åbnede, tiltvang han sig adgang til lejligheden og slog hende flere gange i ansigtet med både knyttet og flad hånd. 

Ville kaste offer ud fra altan

Østjyllands Politi fortæller, at overfaldet dog ikke stoppede der. Udover slagenen i ansigtet fremsatte manden - efter politiets opfattelse - også en særdeles grov trussel mod kvinden. 

Den 50-årige bliver sigtet vold og husfredskrænkelse, men derudover er han også sigtet for at have truet kvinden med at kaste hende ud over altanen, hvis hun generede hans ven igen. Kvinden ringede efter hjælp, mens manden var i lejligheden, og da politiet kom frem, blev den 50-årige anholdt hos underboen, hvor han befandt sig. 

Den 32-årige kvinde kom umiddelbart ikke alvorligt til skade ved overfaldet.