Uenighed om spirituskørsel på løbehjul: Mand bevæbnet med piskeris efterlyses

Foto: Kim Matthäi Leland

En uoverensstemmelse udviklede sig tirsdag eftermiddag til et overfald.

Sidste på eftermiddagen modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om et overfald ved Blegdammen i Køge. En uoverensstemmelse var gået over gevind og en 61-årig mand måtte på skadestuen, efter at være blevet overfaldet med et piskeris til mørtelblanding.

En 61-årig mand havde opholdt sig i et grønt område, sammen med en kvinde. De var begge spirituspåvirkede og da kvinden besluttede sig for at ville forlade området på et løbehjul, bad manden hende lade være, idet at spirituspåvirkning og kørsel på løbehjul ikke skal kombineres. 

En anden mand overhørte at den 61-årig frarådede kvinden at køre på løbehjulet og det blev han sur over, derfor endte mændene i en verbal uoverensstemmelse. Det sluttede dog ikke der, for manden blev så gal, at han hentede et piskeris til at blande mørtel med, som han slog den 61-årige mand i hovedet med. 

Den ukendte overfaldsmand forlod derefter stedet i bil. Politiet efterlyser ham. Efterlysningen lyder således: 

  • 40-50 år

  • 170-180 cm høj

  • Almindelig kropsbygning, hvid hudfarve og mørkebrunt hår

  • Bevæbning: Piskeris til mørtelblanding

Den 61-årige mand fik behandling på skadestuen, for de skader han fik i hovedet af slagene med piskeriset.

Politiet efterforsker nu sagen som grov vold og forsøger at få identificeret den mistænkte mand. I forbindelse vil de gerne høre fra eventuelle vidner, som kan have set optrinnet i området eller set overfaldsmanden.