Tvillinger mishandlet af forældre: Den ene er død

Foto: Rigspolitiet

Det ene spædbarn er afgået ved døden.

Det københavnske forældrepar er blevet sigtet for grov vold mod deres tvillinger. Det ene spædbarn døde forleden som følge heraf. 

Det skriver Ekstra Bladet. 

Politiet har derfor udvidet deres sigtelse mod parret, hvor den nu lyder på dødsvold mod spædbarnet, mens de sigtes for grov vold mod det andet spædbarn. 

Det er vold, der har bragt tydelige skader på børnene. Det siges, at volden har stået på fra fødslen og helt frem til anholdelsen af forældrene. 

De nægter sig begge skyldige, og de er blevet fængslet i fire uger. 

Ekstra Bladet erfarer, at barnet er blevet obduceret, og undersøgelsen har vist, at skaderne, der er blevet forvoldt af forældrene, er årsagen til dødsfaldet.

Retsmøde med problemer

Parret skulle torsdag have forlænget varetægtsfængslingen. Det gik som planlagt, da manden kom til Retten på Frederiksberg fulgt af fængselsbetjente, men det kvinden mødte ikke op til retssagen. 

Kriminalforsorgen havde ikke mandskab nok til at køre hende fra fængslet. De bedte derfor politiet om at stå for transporten, men den besked havde de ikke modtaget. 

Kvinden blev derfor fulgt op til videorummet, hvor man derfra kunne oprette et videomøde. Hun var tydligt berørt af situationen. 

Retsmødet endte med, at forældrene bliver fængslet i yderligere fire uger.