Går over gevind: Politiet må rykke ud til halloween-udsmykning

Foto: Shutterstock

Som regel pynter de fleste op til Halloween, med spindelvæv og udskårne græskar - og så er der dem, som lige går et ekstra skridt videre.

Du kan se billederne af halloween-udsmykningen, længere nede i artiklen - vi advarer mod, at den for nogle kan virke voldsom.

Kunstneren Steven Novak har altid været glad for ekstraordinære udsmykninger - og det gælder tilsyneladende også til halloween, som er lige rundt om hjørnet. 

Han skal nok ikke forvente mange “trick or treat” besøg fra børn i hjemmet i Texas - hans udsmykning er nemlig en kende mere uhyggelig og blodig end normalt. 

Faktisk er den realistiske og blodige udsmykning så voldsom, at flere af hans naboer har kontaktet politiet, som derfor op til flere gange, har aflagt ham et visit. Det skriver Newsner.

Smadrede dukker og 20 liter blod

Steven fortæller at han har brugt en del dukker til de voldsomme scener - flere af dem ligger nu parterede i en trillebøre i husets forhave. Han har desuden “pisket” 20 liter blod til kreationerne. 

Især trillebøre-scenen er Steven ekstra stolt af.

Steven er særligt stolt af sine lig i trillebøren. Foto: Steven Novak/Facebook

Det er dog ikke kun udenfor, at Steven har været i gang. Inde i huset har han lavet special-effekter, så det for forbipasserende, ser ud som om, at zombier er i færd med at bryde ud af huset når det er mørkt.

Var ude og vande lig

Efter et par regnfulde dage, måtte til sine naboers rædsel, ud at “vande” ligene med blod. Meget af det var nemlig skyllet væk af regnen. Det faldt ikke i god smag hos dem som passerede huset.

Derfor fik han også besøg af et par betjente, som havde banket på døren hos ham. De havde spurgt ham om “det” var hans. Det kunne Steven stolt erkende at det var - og heldigvis, var det nogle halloween-glade betjente. 

“De fortalte mig, at de synes det var sejt - men at de skulle komme ud, fordi flere havde klaget”. 

Det har dog ikke afskrækket Steven for at gentage “succesen” næste år. 

“Mine planer var langt værre på papiret - så bare vent til næste år,” siger han.

 

Foto: Steven Novak/Facebook

 

Foto: Steven Novak/Facebook