Truer poder på livet

Foto: Shutterstock

En poder er blevet truet på livet, fortæller politiet nu.

Onsdag blev en medarbejder på podestationen på Gasværksvej i Holbæk truet på livet, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten. 

"Kl. 21.38 anmeldte en medarbejder på podestationen ved Falcks covid-19 testcenter i Holbæk, at han tidligere på aftenen var blevet udsat for trusler af en mand, som skulle testes på stedet," skriver politiet. 

"Manden var mødt op til test, hvor han begyndte at filme og tage fotos med sin mobiltelefon på stedet, hvilket ikke er tilladt. Medarbejderen bad ham derfor lade være, hvilket fik manden op i det røde felt og han blev truende i sin adfærd."

Herefter bad personalet manden om at køle lidt ned, hvis han fortsat ønskede at blive testet. Den opofordring faldt dog ikke i god jord, ifølge Midt- og Vestsjællands Politi. 

"Manden blev bedt om at falde til ro, da han ellers ikke kunne blive testet. Dette ophidsede manden yderligt, så han endte med at true medarbejderen på livet, før han forlod testcentret."

Politiet afhørte den forurettede medarbejder til sagen og efterforsker nu sagen, for at finde frem til den mistænkte mand, som skal afhøres og sigtes for trusler, oplyser politiet afslutningsvis. 

Røvet i bussen

Et andet sted i politikredsen blev en ung mand udsat for et røveri, da han var på vej i bussen. 

"Kl. 14.59 anmeldte faren til en 16-årig ung mand, at sønnen havde fået frarøvet sin taske, da han kørte i bus 501A fra Holbæk Station mod Højvang af en ung mand. Tasken indeholdt Airpods, sundhedskort og en oplader," skriver Midt- og Vestsjællands Politi. 

De fortæller desuden, at en patrulje blev sendt hen til den 16-årige, som blev afhørt afhørte den 16-årige til sagen. Da den 16-årige steg på bussen på stationen bemærkede han en ung mand, som han ikke kendte, der gav tegn til at den 16-årige skulle sætte sig.

De talte lidt sammen, hvorunder manden bad om at se den 16-årige mærke taske. Han kiggede på tingene i tasken og tog fotos af hans personlige kort med telefonen. Herefter viste han, at han havde en kniv i bukselinningen og truede den 16-årige, som blev frataget tasken med indhold. Herefter steg den 16-årige af bussen og kontaktede sin far, som anmeldte sagen til politiet.

Politiet efterforsker nu sagen om røveri mod den 16-årige og søger i den forbindelse vidner, som kan have overværet, hvad der skete i bussen. De har ligeledes delt et signalement af den formodede gerningsmand. 

Han beskrives som: 

  • Mand
  • 15-20 år
  • Hudfarve: Brun
  • Hårfarve: Sort
  • Talte: Dansk
  • Iført: sort halsedisse, sorte joggingbukser og sort hættetrøje.

Læsere, der kender noget til hændelsen, bedes kontakte politiet på telefon 114.