Siva var væk i fire år - Men så ringer Michellas telefon pludseligt

Siva sammen med sin ejer. Foto: Københavns Vestegns Politi

Det var fire år siden, at hunden Siva forsvandt, da Michella fik et opkald.

Københavns Vestegns Politi fortæller i et opslag på Facebook en bemærkelsesværdig historie fra dagens gang i politikredsen. 

 

"Tilbage i marts 2017 blev hunden Siva stjålet og Michella meldte det til politiet. Men som månederne og årene gik, svandt håbet hos hundens ejer Michella," skriver Københavns Vestegns Politi, inden de tilføjer: 

"Forleden fik hun dog et uventet opkald fra politiet. Københavns Vestegns Politi havde fået anmeldelse om, at en hund var alene hjemme i en lejlighed i Brøndby - og havde været det længe."

 

Politiet fortæller desuden, at anmelderen frygtede, at hunden blev udsat for vanrøgt, derfor sendte politiet en patrulje til stedet. 

Havde det ikke godt

Det viste sig at være en god idé. Betjentene fandt nemlig en hund, der ikke havde det godt. 

 

"Her fandt vi en Staffordshire Bull Terrier, som tydeligvis ikke havde det godt. Derfor tog vi hunden med og indbragte den hos Dyreværnet, hvor hunden blev undersøgt og behandlet af en dyrlæge," skriver Københavns Vestegns Politi. 

 

"Da en af efterforskerene i vores dyrevelfærdsgruppe kiggede lidt nærmere på sagen, kunne han se, at der var uregelmæssigheder i hundens registrering i Dansk Hunderegister. Derfor blev den seneste registrerede ejer kontaktet – og det var hos Michella at telefonen ringede. Da Sivas identitet var endeligt fastslået, blev hunden udleveret til en meget glad Michella."

Siva er nu tilbage hos sin ejer Michella. Foto: Københavns Vestegns Politi

Det er Sivas ejer helt enig i, fortæller hun. 

 

”Det er helt fantastisk at Siva er hjemme igen – og at hun kunne kende mig med det samme,” udtaler en glad Michella.

 

Selvom Siva nu er tilbage, hvor hun hører hjemme, så betyder det dog ikke, at politiet er færdig med sagen, understreger Københavns Vestegns Politi. 

 

"Siva er tilbage, hvor hun hører hjemme – og vi arbejder videre med sagen, både med anmeldelsen om overtrædelse af dyrevelfærdsloven og selv tyveriet."