Tragisk ulykke koster ung fodboldspiller livet

Foto: Shutterstock.com

En ung mand mistede mandag aften livet, da han var ude og bade i Vestre Fjordpark i Aalborg.

Den unge mand var ude og bade med sine venner mandag aften, da han pludselig forsvandt ned under vandet og ikke kom op igen, det skriver Nordjyske.dk.

Den unge mand der er tale om, er Ghaneseren Adom Ibrahim, som kom til Danmark for at søge lykken som fodboldspiller. Han var tidligere på året forbi Superliga-klubben Hobro, skriver Ekstra Bladet.

Da han pludselig forsvandt under vandets overflade, slog hans venner alarm. Da beredskab og politi kom frem til stedet, var vennerne stadig i gang med at lede efter efter Adom i vandet. Det var dykkere som fandt ham i vandet under en af de gangbroer, som adskiller badeområderne - det oplyser vagtchefen hos Nordjyllands Politi til Nordjyske.dk.

Han blev herefter bragt til hospitalet, hvor han senere blev erklæret død.

Der var ikke livreddere i Vestre Fjordpark da ulykken skete, da det kun er i bestemte tidsrum at der er livreddere i parken.

Fifi Parker Hanson, som er præsident i Ibrahims tidligere klub “Accra Sporting Club” i Ghanas hovedstad, skriver på sin Facebook-profil:

“Jeg kan stadig ikke tro det. Det er, som om jeg ikke har læst det rigtigt endnu. Jeg er forvirret og i chok. En meget talentfuld angriber har forladt os uden et ord.”

Adom Ibrahim forlod sit hjemland i januar for at søge lykken som fodboldspiller i Danmark. Han tog til Hobro, men opholdet i Superliga-klubben blev kort, fortæller Jens Hammer Sørensen til Ekstra Bladet.