Skulle besøge kæresten: Så blev hun anholdt på bordel

Foto: Rigspolitiet

Et besøg hos kæresten blev aldrig til noget.

En rumænsk kvinde blev torsdag i denne uge anholdt og tilbageholdt efter brud på corona-regler. Det fortæller Østjyllands Politi. 

Det var en en patrulje, der torsdag kl. 19.18 tog på kontrolbesøg på en adresse på Fuglesangs Allé i Aarhus V, hvor de mistænkte, at en kvinde drev bordelvirksomhed. 

Politiet havde fundet flere annoncer på nettet, hvor der blev tilbudt seksuelle ydelser for penge, og derfor tog de forbi adressen. Det skulle vise sig at være en god idé, fortælles det i døgnrapporten. 

Skulle besøge kæresten

På stedet traf de en 23-årig rumænsk kvinde, som blev sigtet for at overtræde corona-bekendtgørelsen ved at holde åbent for kunder.

Desuden blev hun sigtet for at have givet urigtige oplysninger ved indrejsen til Danmark ved at have vist nogle papirer, hvor der stod, hun skulle besøge sin kæreste. 

Det er politiets formodning, at kvinden havde aftalt med en mand, at han skulle agere kvindens kæreste og underskrive en erklæring, men at de reelt ikke er i et forhold, og at kvinden derfor reelt ikke måtte rejse ind i landet på det tidspunkt. 

Kvinden bliver nu tilbageholdt på Udlændingeloven, mens sagen bliver vurderet af Udlændingestyrelsen i forhold til evt. udvisning, oplyser Østjyllands Politi. 

Glemte alt om gryde

Torsdag kl. 22.30 fik Østjyllands Politi og brandvæsen en anmeldelse om en brand i en lejlighed på Langelandsgade i Aarhus C. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, som havde forårsaget større skader på køkkenet, men ikke havde nået at brede sig til resten af lejligheden. 

Beboeren i lejligheden forklarede, at han havde sat en gryde i gang på komfuret, hvorefter han var faldet i søvn og først vågnede ved, der var ild i gryden. Han var ikke kommet noget til i forbindelse med branden. 

Han blev sigtet efter beredskabsloven ved at have været uforsigtig med ild, fortæller politiet.