Skænderi om skraldepose ender i kvælertag

Et skænderi om skraldet gik helt ned.

Politiet måtte rykke ud, da et skænderi om skraldet kørte helt af sporet.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi måtte tirsdag aften rykke ud til en adresse, hvor der var opstået et skænderi om en skraldepose. Skænderiet udviklede sig dog i en helt forkert retning, derfor blev ordensmagten tilkaldt, fortæller politikredsen i døgnrapporten. 

"En 34-årig mand fra Haslev blev tirsdag klokken 22.13 anholdt og sigtet for vold," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, inden de tilføjer: 

"Det skete, efter at han på sin adresse i centrum af Haslev havde haft en uoverensstemmelse med en 22-årig mand om en skraldepose. Diskussionen udartede, og den 34-årige tog kvælertag på den 22-årige, som dog fik vristet sig løs."

Politiet oplyser desuden, at den anholdte blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 0.28.

Smadrer rude

Et andet sted i lokalområdet var gemytterne dog også i kog. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi videre i døgnrapporten. 

Politiet fik tirsdag formiddag en anmeldelse om, at to personer skændtes højlydt og var ved at komme op at slås på en adresse i centrum af Vordingborg.

"Det var en 33-årig kvinde fra Guldborg, der var raget uklar med en 41-årig mand. Kvinden smadrede en rude, og politiets ankomst lagde ikke en dæmper på gemytterne. For at få ro på stedet, blev den 33-årige anholdt og taget med til politistationen i Næstved," skriver politikredsen i døgnrapporten. 

Hun er sigtet for hærværk og efter, hun var blevet afhørt, blev hun løsladt igen klokken 15.26, oplyses det desuden.