Skænderi i bus eskalerede: Overfaldet med nødhammer

Foto: Modelfoto, Shutterstock.com

En uenighed gik over gevind, da to mænd sent mandag aften kom op og skændes i en bus.

Det sker indimellem at der opstår kontroverser mellem passagererne i bussen, det var hvert fald tilfældet mellem to mænd sent mandag aften, det skriver B.T

Det var en mand i 40’erne som endte med at måtte tage turen til hospitalet, for at blive behandlet for sine skader efter skænderiet, som udviklede sig dramatisk. Det som startede som et banalt skænderi mellem to passagerer der ikke kendte hinanden på forhånd, endte voldsomt. Den 40-årige blev først truet med en kniv og derefter slået med bussens nødhammer. 

Det var i en bus i Valby at den dramatiske episode udspillede sig. 

“Der er tale om et banalt skænderi mellem to parter, som ikke kender hinanden. Det udvikler sig til, at en gerningsmand trækker en kniv, som han står og svinger foran forurettede,” Fortæller Søren Lauridsen, som er den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi. 

“Der er så nogle modige vidner i bussen, som overmander gerningsmanden og fratager ham kniven. Men så lykkes det ham at tage en bushammer, som han slår forurettede i hovedet med.” fortsætter han. 

Den forurettede mand i 40’erne kom ikke alvorligt til skade under overfaldet, og kunne nøjes med at blive behandlet overfladisk for sine skader på Hvidovre Hospital. Politiet meldte fortalte kort efter klokken et natten til tirsdag, at manden snart ville blive udskrevet.

Gerningsmanden flygtede ud af bussen efter overfaldet, men blev anholdt på Hvidovre Hospital - da han selv søgte derud for at få behandlet sine skader. 

“Vi mistænker den anholdte for at være gerningsmanden. Han havde selv søgt ud på Hvidovre Hospital, fordi han havde en skade, som han formentlig har pådraget sig under overfaldet,” siger Søren Lauridsen.