Politiet gør uhyggeligt fund efter trusler mod ungt par

Foto: Shutterstock

Under en ransagning hos personerne bag truslerne gjorde politiet et uhyggeligt fund.

Politiet ransagede tirsdag formiddag flere adresser i Nykøbing. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

Ransagningerne skete, fordi en 20-årig kvinde og en 24-årig mand kort før jul havde været udsat for trusler. Politiets efterforskning førte tirsdag frem til, at der blev fundet et oversavet jagtgevær med ammunition på en af adresserne, og tre personer blev anholdt tirsdag formiddag.

Det drejer sig om en 43-årig kvinde, en 22-årig mand og en 18-årig mand, som alle tre er sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om våben, og den 22-årige er også sigtet for trusler, oplyser politiet.  

De anholdte fremstilles i grundlovsforhør onsdag klokken 9.30, og anklagemyndigheden vil anmode om, at sagen bliver behandlet for lukkede døre.

Kører tur med peberspray men intet pap

Tirsdag klokken 17.40 standsede en patrulje fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi en 21-årig mand fra Skælskør på Kildevej ved Skælskør. Den bil, den 21-årige kørte i, var hverken indregistreret eller forsikret, men forsynet med et sæt nummerplader, der var meldt stjålet for en uges tid siden i Skælskør.

Den 21-årige virkede påvirket, og en narkometertest gav da også udslag for cannabis. Derfor blev den 21-årige anholdt, og det viste sig, at han ikke havde noget kørekort.

Da politibetjentene undersøgte bilen, fandt de en peberspray, og den anholdte blev efterfølgende sigtet for kørsel i påvirket tilstand, kørsel uden førerret, for ulovlig omgang med hittegods og for flere andre færdselslovsovertrædelser. Da han flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet, fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.