Banker på hos underboen: Det skulle han aldrig have gjort

Foto: Shutterstock

Manden endte med at fortryde, at han bankede på.

En mand ringede natten til tirsdag kl. 2.37 til Østjyllands Politi og fortalte, at han var blevet slået i ansigtet, da han havde været nede ved underboen for at klage over, at han spillede høj musik. 

Ifølge manden var der tre personer i lejligheden, og da han brokkede sig højlydt over larmen, løb de ud efter ham, og han mærkede et slag i baghovedet på vej op af trappen. 

En patrulje kørte til stedet og de blev også mødt af tre vrede mænd i 30’erne, da de bankede på hos underboen.

De var alle voldsomt utilfredse med politiets tilstedeværelse, og da de nægtede at følge politiets anvisninger og råbte flere skældsord af betjentene, blev de alle anholdt. 

I første omgang blev de sigtet for at fornærme politiet, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

Undrer sig over varme hænder

En patrulje fra Østjyllands Politi fattede natten til tirsdag kl. 3.20 mistanke til en mand, som gik rundt og kiggede sig omkring på Fløjstrupvej i Randers SØ. Betjentene tog kontakt til manden, og fandt ud af, at han var en 31-årig litauisk statsborger. Det fortæller politikredsen. 

Han forklarede, at han havde gået flere timer på gaden, da han ikke havde et sted at bo, og at han var helt alene i Danmark. Betjentene undrede sig dog over, at manden havde meget varme hænder, hvis han virkeligt havde gået rundt hele natten med temperaturer under frysepunktet. 

Patruljen fik mistanke til, at den 31-årige havde været involveret i noget kriminelt, og en hundepatrulje blev derfor tilkaldt. Hunden snusede lidt til manden og førte derefter dens fører ned ad en grusvej, ind over en mark og ind i en nærliggende skov. 

Her fandt hunden en anden 31-årig litauisk mand, der sad og gemte sig bag et træ. I stedet for at overgive sig med det samme, sparkede den 31-årige efter hunden, og det kostede ham et bid i låret. 

Efter en tur på skadestuen blev han sigtet for at overtræde våbenloven, da betjentene fandt en peberspray i hans lomme. Begge mænd blev desuden sigtet for forsøg på indbrud et ukendt sted, og politiet efterforsker sagen nærmere for at finde frem til, hvad mændene har foretaget sig.