Politiet efterlyser 19-årig mand i sag om 21-årigs død

Foto: Politiet

Den 19-årige Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie efterlyses i sag fra Køge, hvor en 21-årig mand fra Haslev afgik ved døden natten mellem torsdag og fredag efter tumult ved en beboelsesejendom på Nylandsvej. Den efterlyste er mistænkt for at have en rolle i sagen om dødsfaldet.

Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie har tidligere haft bopæl i Rødovre, men på nuværende tidspunkt ikke registrereret med fast adresse hverken i Sverige eller i Danmark.

Hjælp politiet med at finde frem til Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie. Foto: Politiet

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser den 19-årige Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie fra Sverige, som tidligere har haft bopæl i Rødovre. Politiet har mistanke om, at den 19-årige mand var til stede ved tumulten i Køge, og at han har en rolle i sagen, hvor en 21-årig mand fra Haslev senere afgik ved døden. Politiet har siden episoden efterforsket sagen intensivt for at klarlægge, hvad der skete på Nylandsvej.

Det 21-årige offer blev efter tumulten indbragt til Køge Sygehus, men politiet kunne ikke umiddelbart konstatere, at offeret havde hverken skud- eller knivlæsioner, men han var blevet udsat for stump vold. Kort efter episoden anholdt politiet seks mænd, som blev afhørt til sagen, men de blev senere løsladt, da der blev ikke fundet grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Den efterlyste Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie har ikke tidligere været anholdt eller afhørt i sagen.

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet, så ring på 114.