Opdager for sent at de banker uskyldig

Foto: Shutterstock

De maskerede gerningsmænd tog fejl

Fyns Politi fortæller fredag i døgnrapporten, at et overfald fandt sted ved Solbakken i Munkebo torsdag sidst på aftenen. Omkring klokken 22:10 blev en tilfældig person overfaldet med slag og spark. Det viste sig dog, at offeret slet ikke var den, som gerningsmændene var på udkig efter.

Det fortæller Fyns Politi:

"Da forurettede gik alene gennem et skovstykke kom tre unge maskerede gerningsmænd slog og sparkede forurettede," skriver Fyns Politi. Overfaldet varede dog ikke ved. 

"Gerningsmændene løb herefter fra stedet, da en af dem fandt ud af, at det ikke var den rigtige, de var i gang med at slå."

Åbner dør på det helt rigtige tidspunkt

Fyns Politi fortæller videre i døgnrapporten, at en person i Odense NV natten til fredag åbnede en dør på det helt rigtige tidspunkt. Det fortalte anmelderen, da han tog kontakt til Fyns Politi klokken 05:11 fredag morgen.

"Anmelder oplyste, at de for få minutter siden skræmte to indbrudstyve væk. Der var tale om to mænd, 20-25 år, iklædt sort tøj, som havde knust en rude i stueetagen, hvilket beboerne hørte på førstesalen, hvor de sov," fortælle Fyns Politi, inden de tilføjer: "De åbnede derfor en terrassedør på førstesalen, hvorefter begge mænd undløb."