Noget virkede mærkeligt - Så opdagede hun det

Den kvindelige sygeplejerske havde en fornemmelse af at noget var galt. Foto: Politi

Det var en kvindelig kollega som startede med at have følelsen af, at noget ikke var helt rigtigt.

Der er mange fristelser i verden - og nogle af dem er åbenbart så svære at modstå, at de kan koste både en fyring og en tur i retten. 

En kvindelig sygeplejerske havde svært ved at sætte fingeren på, hvad det var, som var lidt mystisk ved hendes mandlige kollega. Men hun havde en klar fornemmelse af at noget ikke var helt som det skulle være. Blandt andet synes hun at det var mærkværdigt at han ikke gik hjem når han havde fri. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Det viste sig at den kvindelige sygeplejerske havde ret i sin fornemmelse af, at der var noget uldent. 

Så opdagede hun hvad der var galt

En dag da den kvindelige sygeplejerske stod i omklædningsrummet på plejecenter Krohaven i Vemb, opdagede hun hvad det var der var galt. I omklædningsrummet hang hendes mandlige sygeplejerske kollegas jakke og op af lommen stak en mobiltelefon - med et tændt kamera som pegede i retningen af hvor sygeplejerskerne skiftede tøj.

Sygeplejersken kontaktede straks ledelsen på stedet som overdrog sagen til politiet og fyrede den mandlige sygeplejerske.

Onsdag eftermiddag blev den 28-årige mandlige sygeplejerske stillet til ansvar over for dommeren, samt de ti kolleger som han havde filmet over en 14 dage lang periode tilbage i januar i år.

Han erkendte at han havde filmet sine kolleger, men forklarede ikke nærmere hvorfor han havde gjort det - udover at ‘han var nysgerrig’.