Mand på stylter brød ind i hus: Truede med at slå ihjel

Foto: Shutterstock

En beboer fik sig et chok, da vedkommende blev vækket af en mand på stylter.

Omkring klokken halv fire natten til torsdag, blev en beboer i Hvide Sande vækket af at en mand på stylter brød ind i huset. Her truede han beboeren til at blive liggende i sin seng - ellers ville han slå ham ihjel. Det skriver TV Midtvest.

Den bizarre frihedsberøvelse varede helt indtil omkring klokken 07 torsdag morgen, hvor manden på stylter igen forlod huset. 

Da manden langt om længe forlod huset, fik den forskrækkede beboer vovet sig over til naboen, hvor politiet så blev tilkaldt. 

Gerningsmanden blev hurtigt pågrebet

Politikommissær Bjørn Bo ved Ringkøbings Politi, fortæller at de straks gik i gang med efterforskningen af den anderledes frihedsberøvelse i huset på Trafalgarvej i Hvide Sande. Han kunne allerede ved middagstid torsdag oplyse at det grundige opklaringsarbejde havde båret frugt - de havde nemlig allerede pågrebet gerningsmanden.

Det viste sig at være en 42-årig mand fra Randers, der havde brudt ind i huset på stylter. Han havde var på besøg i byen, men har folkeregisteradresse i Randers. Han erkendte delvis sin skyld i nattens hændelser. 

Fredag er han blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Herning, hvor han er sigtet for trusler på livet og frihedsberøvelse, samt indbrud. 

Anklagerfuldmægtig Michelle Munch Pedersen oplyser at den 42-årige nu er blevet varetægtsfængslet i fire uger.