Lokker småpiger med hundehvalp

Foto: Shutterstock

En cirka 44-50 årig mand tilbød mandag to piger at se en hundehvalp.

En mand ville mandag vise to piger en hundehvalp i Kgs. Lyngby. Heldigvis reagerer pigerne helt korrekt, fortæller Nordsjællands Politi i døgnrapporten tirsdag. 

"To snarrådige piger i ni-års alderen takkede mandag eftermiddag klokken 14.15 bestemt nej til tilbuddet om at se en hundehvalp. Det skete ved Netto på Rævehøjvej, hvor en mand kom kørende i en koboltblå varebil," skriver Nordsjællands Politi - og tilføjer: 

"Da han så de to puger, rullede han vinduet ned og spurgte, om de ville se den hundehvalp, som han havde i bilen. Men de to piger sagde nej og ringede med det samme til en forælder, som hurtigt kom til stedet."

Manden i bilen var imidlertid kørt, oplyser politiet. 

Læs også

Får stor overraskelse af Frederik og Mary

Genkender du ham her?

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden, der angiveligt havde en hundehvalp bag i sin varebil. Da det ikke lykkedes betjentene at træffe ham i området omkring Rævehøjvej i Kgs Lyngby, har politiet udsendt et signalement, som de håber kan føre til, at de får sig en snak med mandne.

Han beskrives som:

  • 44-50 år
  • Dansktalende
  • Sort hår

Nordsjællands Politi fortæller, at de gerne vil høre fra manden på telefon 114, for at få afklaret hans intention med at henvende sig til pigerne.

Læs også

Kan ikke finde 4-årig - Så kigger han i baggagerummet