Lokker småpiger med hundehvalp

Foto: Shutterstock

En cirka 44-50 årig mand tilbød mandag to piger at se en hundehvalp.

En mand ville mandag vise to piger en hundehvalp i Kgs. Lyngby. Heldigvis reagerer pigerne helt korrekt, fortæller Nordsjællands Politi i døgnrapporten tirsdag. 

"To snarrådige piger i ni-års alderen takkede mandag eftermiddag klokken 14.15 bestemt nej til tilbuddet om at se en hundehvalp. Det skete ved Netto på Rævehøjvej, hvor en mand kom kørende i en koboltblå varebil," skriver Nordsjællands Politi - og tilføjer: 

"Da han så de to puger, rullede han vinduet ned og spurgte, om de ville se den hundehvalp, som han havde i bilen. Men de to piger sagde nej og ringede med det samme til en forælder, som hurtigt kom til stedet."

Manden i bilen var imidlertid kørt, oplyser politiet. 

Genkender du ham her?

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden, der angiveligt havde en hundehvalp bag i sin varebil. Da det ikke lykkedes betjentene at træffe ham i området omkring Rævehøjvej i Kgs Lyngby, har politiet udsendt et signalement, som de håber kan føre til, at de får sig en snak med mandne.

Han beskrives som:

  • 44-50 år
  • Dansktalende
  • Sort hår

Nordsjællands Politi fortæller, at de gerne vil høre fra manden på telefon 114, for at få afklaret hans intention med at henvende sig til pigerne.