Kan ikke finde 4-årig - Så kigger han i baggagerummet

Foto: Shutterstock

En 4-årig var lidt for dygtig til gemmeleg.

En 4-årig fra Dianalund gemte sig lidt for godt søndag, fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten. Politikredsen måtte sende en patrulje af sted til adressen, hvor den 4-årige var 'forsvundet' fra.

"Politiet blev tilkaldt til Dianalund, søndag klokken 17.21, fordi en fire-årig dreng var løbet hjemmefra," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

"Der blev sat en eftersøgning af den lille dreng i værk, men den blev heldigvis hurtigt afblæst igen." 

Den kun 4-årige var særdeles godt til at gemme sig, skulle det vise sig.

"Det viste sig nemlig at den lille purk havde gemt sig i bagagerummet på sin fars bil, mens han kørte rundt og ledte efter ham."

Truer vagt på livet

Et andet sted i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politis kreds blev en vagt truet på livet, da han passede sit arbejde i et lokalt byggemarked

"I forbindelse med et forsøg på at få nogle kunder i et byggemarked på Energivej i Nykøbing F. til at efterkomme reglerne om COVID-19 lørdag klokken 10.35 eskalerede situationen, og det endte med, at en af mændene truede byggemarkeds-vagten på livet," skriver politiet.

Politiet blev tilkaldt, og en 29-årig mand med ukendt adresse blev sigtet for trusler på livet, mens han kammerat – en 30-årig mand med ukendt adresse – blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.