Lagde ikke skjul på sin dystre fortid: Freyja vidste det

Politiet til stede på adressen i Malling. Foto: Presse-fotos.dk

Den 51-årige mand der har dræbt sin tidligere samlever, 43-årige Freyja Eigilsdottir, dræbte også i 1995 sin tidligere samlever. Nu fortæller venner og bekendte, at Freyja godt kendte til hans uhyggelige fortid.

Freyja Eigilsdottir blev tirsdag morgen efterlyst at hendes tidligere samlever, og senere tirsdag aften blev ligdele af hende fundet på hendes adresse i Malling. 

Den 43-årige sosuassistent var blevet kvalt og efterfølgende parteret med en sav. Politiet fandt dele af hende både inde og ude, på adressen ved hendes hjem på Veilgårdsvej i Malling. Det har Østjyllands Politi tidligere oplyst i en pressemeddelelse. 

Det kan du læse mere om her:

Sammen havde den 51-årige mand og Freyja to mindre børn, en dreng og en pige. 

Der kom hurtigt uhyggelige detaljer om mandens fortid frem i lyset, i 1995 dræbte han sin 20-årige tidligere samlever, som han havde en to-årig søn med. Han blev i 1996 idømt 10 års fængsel, da det dengang var retspraksis, at man ved drab ved samlever fik "rabat" i forhold til andre drab. Derfor blev han idømt 10 og ikke 12 års fængsel. Det skriver B.T.

Den tidligere samlever blev dræbt med 18 knivstik i 1995.

Det blodige drab fra fortiden er dog ikke noget, som han har holdt skjult for hverken Freyja, eller bekendte i deres omgangskreds. 

Var en rar fyr

"Han var faktisk en rar fyr, der er kommet i vores hjem i mange år. Jeg har altid opfattet ham som en god dreng, selv om jeg godt kendte hans fortid. Alligevel var det selvfølgelig ret chokerende at finde ud af, at det var ham, der nu er blevet anholdt i sagen fra Malling," fortæller en bekendt til bladet.

"Han lagde ikke skjul på, at han før havde siddet i fængsel for det gamle drab. Det var han åben omkring, og hans nye kone vidste det også, da de blev gift. Han spillede med åbne kort over for hende," tilføjer vedkommende.

En anden ven mener, at motivet til drabet måske er jalousi. Han fortæller at Freyja efter parrets brud, begyndte at træne og være aktiv på datingsider, mens den tidligere ægtefælle blot drak mere og mere. Det berettes også, at den 51-årige var den stille type, men at når der kom alkohol indenbords så blev det anderledes.

Manden har erkendt sig skyldig i drabet og er foreløbig varetægtsfængslet i fire uger. Politiet mistænker at Freyja er blevet dræbt allerede fredag morgen eller formiddag.

Du kan læse mere her: