Nu er der nyt: Efterlyst kvinde blev kvalt og parteret

Politiet til stede ved adressen i Malling. Foto: Presse-fotos.dk

Nu er der nyt i sagen om den 43-årige kvinde der først blev efterlyst og senere fundet dræbt.

Onsdag morgen kunne Østjyllands Politi oplyse, at den kvinde der tirsdag morgen blev meldt savnet af sin tidligere samlever, var blevet dræbt. Under eftersøgningen af kvinden fandt politiet ligdele som var gemt både inde og ude på kvindens adresse. 

"På kvindens bopæl har vi fundet flere ligdele, der var forsøgt skjult både inde og ude. Ligdelene bliver i dag (onsdag, red.) sendt til retsmedicinsk undersøgelse for endeligt at få bekræftet, at der er tale om den 43-årige kvinde, hvilket vi, på baggrund af vores efterforskning, mener, at der er stor sandsynlighed for, at det er," meddelte politiinspektør Michael Kjeldgaard tidligere onsdag.

Allerede tirsdag morgen anholdte politiet kvindens 51-årige tidligere samlever, som havde efterlyst hende ved politiet. 

Det kan du læse mere om her:

"Der var nogle omstændigheder omkring den anmeldelse, der gjorde, at vi på et meget tidligt tidspunkt anholdt manden, der nu er sigtet for manddrab," fortalte politiinspektør Michael Kjeldgaard tidligere i pressemeddelelsen fra Østjyllands Politi.

Manden blev onsdag morgen kl.9.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus - og nu er der altså nyt. Det skriver Ekstra Bladet.

Kvalt og parteret

Den 51-årige mand blev ved grundlovsforhøret sigtet for drab ved at have kvalt den 43-årige kvinde og for usømmelig omgang med lig, ved at have parteret liget med en sav og gemt ligedele i huset, samt i den tilhørende have.

Manden erkender sig skyldig.

Retten lukkede på anklagers begæring dørene til dagens grundlovsforhør, af hensyn til den igangværende efterforskning. Retten afviste dog efter protester fra anklager og presse, at nedlægge navneforbud for manden.

Den 43-årige kvinde arbejdede på et plejecenter i Odder, hvor hun sidst er set torsdag aften omkring kl. 23.30, da hun fik fri. Lørdag modtog kvindens arbejdsgiver en sms fra kvindens telefon, hvor hun skrev at hun var syg. Politiet mener dog, at kvinden allerede var blevet dræbt på det tidspunkt.

Politiet til stede ved adressen i Malling. Foto: Presse-fotos.dk 

 

Politiet til stede ved adressen i Malling. Foto: Presse-fotos.dk 

 

Politiet til stede ved adressen i Malling. Foto: Presse-fotos.dk