Konen kom hjem til ubehaglig overraskelse

Foto: Rigspolitiet

Gerningsmændene er fortsat på fri fod.

En borger måtte onsdag ringe til Midt- og Vestsjællands Politi, da hans kone var kommet hjem til en ubehagelig overraskelse. 

Klokken 22.10 ringede en af beboerne i en villa på Baggesensvej til politiet og anmeldte, at konen var kommet hjem og havde set tegn på, at der var nogen i hjemmet og turde ikke gå ind. Hun kontaktede sin mand, som skyndte sig hjem.

Da han ankom stak to personer af fra stedet. 

Manden løb efter indbrudstyvene, men fik ikke fat i dem. Den ene tyv bar på en taske på vej væk fra stedet. Han smed tasken fra sig, da manden i huset var i hælene på dem.

Tasken var en sportstaske, som var stjålet fra huset. Den indeholdt tyvekoster i form af en computer, en ipad og nogle parfumer, der blev var blevet stjålet fra adressen. Mændene løb fra stedet i sydlig retning, men manden mistede dem af syne for enden af Moltkesvej. Politiet blev tilkald og kørte til stedet, men fandt ikke frem til de flygtende mænd.

Kender du dem?

Indbrudstyvene var kommet ind i huset ved at knuse en rude på et stuevindue. De havde været i alle rum og gennemrodet skabe og skuffer. Der blev ud over de ting, som blev fundet i sportstasken, stjålet smykker og kontanter fra huset.

De beskrives som:

A:

  • Mand
  • Iført: Beige dunjakke, mørke bukser og en sort kasket.

B:

  • Mand
  • Iført: mørk jakke og sorte Adidas bukser.

Vidner som har bemærket de to beskrevne mænd, som løb fra Baggesensvej i retning mod Moltkesvej og videre i sydlig retning mod Hastrupparken omkring kl. 22.10 onsdag aften bedes kontakte politiet på tlf. 114.