Kassevogn prøver at køre bedstefar og barnebarn ned

Foto: Shutterstock

Tirsdag udbrød kaos på en dansk vej.

Lidt efter middag tirsdag fik politiet anmeldelse om, at uenighed i trafikken var endt med en forsætlig påkørsel af en bil, og at parterne nu var kørt fra Høve Stræde ved ishuset i Høve mod Fårevejle. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi. 

Anmeldelsen blev indgivet af den ene part, en 52-årig mand fra Holbæk, som var kørt fra stedet, da han følte sig truet af modparten, en mand i en kassebil, som ifølge anmelderen havde bakket ind i hans bil med vilje.

Den 52-årige kørte fra stedet, idet han havde sit barnebarn med i bilen, men kassebilen var fulgt efter den 52-årige. På vej mod Sanddobberne var kassebilen ifølge den 52-årige vendt om og kørt direkte mod hans bil, så han måtte undvige.

Chikanen fortsætter

Chikanekørslen fortsatte ifølge anmelderen, som efter rundkørslen i Snertinge igen blev mødt af kassebilen, som kørte mod den 52-åriges bil igen.

Føreren af kassebilen kastede her en plasticflaske mod den 52-åriges bil. Politiet satte kursen til stedet, og fik standset kassebilen i Jyderup. Føreren viste sig at være en 44-årig mand fra Fårevejle, som havde en anden opfattelse af situationen. Han nægtede at have kørt mod den 52-årige, men havde selv følt sig truet af modparten. Han var kortvarigt anholdt og politiet testede ham med narkometeret, som gav negativt resultat.

Tilkalder narkohund

Bilen blev ransaget, hvor en tilkaldt narkohund fandt 6 hashjoints, som den 44-årige blev sigtet for at besidde. Ingen af de implicerede havde skader, og der var kun mindre skader på bilerne. Sagen blev herefter juridisk vurderet, og der blev ikke fundet grundlag for at tilbageholde den 44-årige, som derfor blev løsladt.

Politiet efterforsker nu sagen og søger i den forbindelse vidner. Bilister eller andre som har set episoden ved ishuset i Høve eller som har set den hvide VW kassebil køre hasarderet og til fare på vej mod Sanddobberne, eller i Snertinge/Jyderupområdet i går tirsdag omkring kl. 12.30-13.00 bedes kontakte politiet på tlf. 114, da vidners observationer kan være meget vigtige i forhold til at belyse sagen.